Den omtalade muggkakan - vilken succé!
Så det var först igår som jag insåg vad jag missat - för H E R R E J Ö S S E S vad gott det var!
Om man inte prövat detta innan så rekommenderar jag verkligen att testa! Det smakar precis som en liten chokladkaka och man kan med gott samvete äta den till frukost, mellis, snacks eller bara precis när man vill. Gör det!

Jag ringlade lite Walden Farms sockerfria chokladsås över och toppade med rostade kokosflingor.
Muggkaka
1 skopa chokladproteinpulver (eller annan smak)
1 skopa chokladproteinpulver (eller annan smak)
3 tsk stevia eller annan sötning
1 tsk kakao
1 tsk kokosmjöl (eller annat mjöl)
1 äggvita
lite vatten
Gör såhär:
Blanda alla ingredienserna i en mugg. Häll på vatten till konsistensen blir ganska lös. Sätt in i micron på full effekt i ca 1-1 1/2 minut. Ta ut och vänd upp på en tallrik, eller varför inte bara rätt ut muggen?
Mums!!