Gräslöksfisk

Efter en veckas ledighet så var det idag dags att börja jobba. Det var nog ganska bra, framförallt för ekonomin, det blir nämligen så dyrt att vara ledig hela dagarna har jag märkt. Dessutom har jag ju haft min praktik i hemsjukvården där jag ska jobba, så jag vet att jag är väl omhändertagen av snälla kollegor och har nog en kul sommar framför mig!
Under min ledighet har jag mest ätit hos andra men lite mat behövde vi laga hemma, bland annat blev det en gräslöksfisk som jag (även den) hittade på vardag.nu. SÅ god! Det smakar gott och somrigt med gräslöken! Och vin i maten är alltid ett stort plus tycker jag! Rekommenderas verkligen!
 
Gräslöksfisk
600g vit fisk
1/2dl gräslök
1dl grädde
1/2 dl vitt vin
2 tsk skånsk senap
2 tsk kaviar
1 dl riven ost
1 tomat
salt och peppar
 
Gör såhär:
Sätt ugnen på 250grader. Skär fisken i skivor. Smörj en form och lägg i fisken. Blanda alla ingredienser förutom tomaten och bred över fisken. Skiva tomaten och lägg den över. Gratinera i ugnen i cirka 20 minuter.