Hallonkaka med vitchoklad i långpanna

Vilken härlig dag! Vår i luften och fredag imorgon. Lite vemodigt känns det dock att fredag också innebär att det är min sista dag på vårdcentralen i Fristad. Men vilken fantastisk praktik jag haft! Superfin personal och många mysiga patienter. För att säga tack och hej för min del så har jag bakat en kaka till imorgon. Efter många rådfrågningar och googlingar om bästa bjudkakan så blev det slutligen en Hallonkaka med vitchoklad i långpanna!
Hur lätt som helst att baka och så jädrans god!!
 
Hallonkaka med vitchoklad i långpanna
250g smör
6ägg
7dl socker
7dl vetemjöl
1 tsk vaniljpulver
4dl frysta bär
vita chokladknappar (eller hackad vitchoklad)

Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker riktigt fluffigt (minst 5 minuter med elvisp) Häll i smöret i smeten. Blanda vetemjölet och vaniljpulvret och rör försiktigt ner det i smeten. Häll ut smeten på en klädd långpanna. Strö över hallonen och de vita chokladknapparna. Ställ in i nedre delen av ugnen i cirka 20 minuter. Den ska vara lite kladdig i mitten när den är klar!