Rödspätta med senap- och dillsås

När det är smakprov i affären är jag inte sen på att testa! Senast stod en kvinna och bjöd på rödspätta med senap- och dillsås. Perfekt då jag behövde mer inspiration för fisk och det är dessutom kul att äta något annat än torsk och lax som det nästan alltid blir annars. Det som hon bjöd på var en riktigt höjdare!
 
Rödspätta med senap- och dillsås
800g rödspätta
smör
salt, citronpeppar, fiskkrydda
 
5 dl grädde
2-4 msk dijonsenap
1 dl hackad dill
salt och peppar
 
Gör såhär:
Krydda fisken. Stek i smör på medelvärme. Ta upp filéerna när de är klara och häll i grädden, senapen och dillen. Krydda med salt och peppar och låt sjuda i 3-5minuter.
 
 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Middag;
Taggar: dill, enkelt, fisk, gott, middagstips, rödspätta, senap, sås till fisk, vardagsmat